Élelmezési egésségügyi várakozási idő?
Figyelt kérdés
Lepermeteztem rovarölővel a csemegekukoricát, tele volt tetüvel és kukorica bogárral. A papiron utólag azt olvastam hogy a várakozási idő 56nap!!! Ami majdnem 2 hónap ami elég durva addigra szerintem leérik a kukorica. Mit lehet tenni? A Szer Mospilan 20, kb 1grammot se tettem bele a vízbe.2023. júl. 7. 06:32
1/9 anonim válasza:
a piacon kosárkából árult kukorica milyen biztonságos lehet?..
...ezzel kell élni(bár a kérdés nem ez volt)
3/9 anonim válasza:
Ezt hiába mosod!
A mospilan felszívódó szer, 2-3 óra alatt a levél felületéről felszívódik, bekerül a nedvkeringésbe, és úgy pusztítja a bogarakat.
4/9 A kérdező kommentje:
És ha megfőzőm a kukoricát majd ?
2023. júl. 7. 14:06
6/9 anonim válasza:
A biztonsági adatlapja alapján genetikai károsodást okoz lenyelve.
7/9 A kérdező kommentje:
És ha leszedem majd az érettet és eltárolom a pincébe megvárva az időt ? Gondolom úgy lebomlik a méreg.
2023. júl. 7. 14:19
8/9 anonim válasza:
Tönkremegy a kukorica pár nap alatt a pincében.
Oké, hogy egy grammot se tettél a vízbe, de mennyi vízbe, ez itt a kérdés? Egy decibe vagy 20 literbe?
A főzéstől amúgy részben lebomlik, de feltehetőleg nem teljesen.
9/9 anonim válasza:
Csemegekukoricaként nem tárolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!