Megesznek a szúnyogok, mit tegyek?!
Nem tudok semmilyen kültéri program részese lenni anélkül, hogy ne csipkedjenek idegbetegre a szúnyogok… :D Ha olyan helyen járok még nappal is megtalálnak a sprayk ellenére is. Ha meg túlfújom magam, akkor ragadok és hiába elhasználok egy alkalommal fél doboznyi aeroszolt, rövidesen megint rajtam vannak.
Segítsetek egy szerencsétlenen! Mit egyek/igyak/csináljak, hogy békésen túrázhassak, kocsmázhassak és piknikezzek?! :D
A soproni nem működik, de más sör se, próbáltam. :D Fokhagyma-kúra után is csak én lettem rosszul. Annak a gerániumnak adok egy lehetőséget, de a levendulát se szeretik állítólag, meg a rozmaringot sem, mégse vált be.
Kutyasétáltatós sorstársam, nem adhatjuk fel! Nem mindenkit szeretnek ennyire, lennie kell megoldásnak. Csak tudnám, mi alapján vagyunk kiválasztottak…
Tarts a kezedben egy 2 méteres légycsapót és megrémülnek. :D
Amúgy elvileg régi praktika 25% alkohol - mármint gyógyszertári szesz - 75% víz, meg ebbe valami illóolaj, hogy ne légy büdös. Elvileg ez is beválhat, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!