Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mitől, miért vannak kukacok a...

Mitől, miért vannak kukacok a szobámban?

Figyelt kérdés

Elöször is rendezett szobám van, étel és italmaradékot nem hagyok bent.

Ilyen apró, kb fél cm-es barnás, vöröses, csíkos undormányok.

A hobbimhoz kell sok vatta, ott is szeretnek lenni. A munkámhoz kell néha kicsit szétpakolni, füzetek, mappák ilyenkor a földön, nem napokig. Aztán venném fel, és ott szaladgál egy ilyen. Egyszer volt a ruháim között is, a fiókokban a tolltartómban.

Tegnap is láttam kettöt is, szerintem megették egymást, vagy nem tudom, de már nem mozogtak..

A lakás többi részén nincsenek ilyenek.

2023. ápr. 11. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mutass már róluk 1-2 fotót. Olyat, aminek nem csak a közepén van valami 1 mm-es folt. (Imgurra vagy valahová feltöltöd, a kapott linket idemásolod.)
2023. ápr. 13. 15:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát ha látok egyet, akkor megmutatom.
2023. ápr. 13. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
De akármi is az, át kell nézni mindent és alaposan kitakarítani, kilakoltatni mindet.
2023. ápr. 13. 16:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát azóta eltelt kis idő..

Tegnap óta az ágyamon látom őket 🤢😳😬 undorító, nem is akarok aludni.

Tegnap este fürdés után köntösben ültem az ágyon és egyszer csak látom, hogy egy sötét kis csik van a köntös elején 😳 nem mozgott, de az lehetett, pont akkora volt.

Ma (vagyis már tegnap), tv nézés után igazgattam az ágyat és a párnán volt egy, ami a hátam mögött van. Fuuujj már. Mi a f@szt keresnek az ágyon? A földön is undorító, de az ágyamon???

Lefotóztam, de nem sikerült túl jól. Később felrakom, most nem tudok fotókat nézegetni, mindjárt hányok a gondolattól, mennyi lehet még az ágyon... 😬🥺😢

2023. okt. 5. 00:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!