Hangyák ellen mi a jó megoldás?
Nekem a Protect Forte por bejött, de konyhapultra nem szórnám ki, kilestem, honnét jönnek és azt körbeszórtam, próbáld te is megkeresni. Figyelgesd őket. Ha nem megy valami ilyesmit próbálnék ki:
Ha konyha, akkor sütőpor & (por)cukorral keverve, vagy szódabikarbóna & (por)cukor. Tudtommal mindkettőtől felfúvódnak, és elpusztulnak.
Nincs a konyhabútorban a szemetes? Korábban nálam is ez volt gond. Mindent alaposan letakarítottam, nem volt kint étel, de hiába, megjelentek újra, mire rájöttem, hogy a bútorba beépített szemetes vonzza őket.
Egyébként 1 éve kb rászoktam a kotyogósra és azóta megritkultak a hangyák is a zacc miatt. Elvileg nem is szeretik és szagsemlegesítő hatása van. Azóta alig-alig látok hangyát a konyhapulton és a szemetesben.
ilyen cukorral kever nem jó, inkább a gyári éreg. Az egyik a protect forte rovarírtó porzószer, a másik a kemotox por változata hangyákra...
...csakhogy lakásban mindenképpen eldugott helyre szabad szórni, nehogy más élőlény hozzáférjen.
Kívül a ház körül ezeket használom, évek óta nincs hangya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!