A szobánkban laminált padló van, és a nyáron sajnos beköltöztek a hangyák alá. Akkor szórtam sütőpost, úgy tűnt egy ideig, hogy eltűntek, de most megint előjöttek, mindenhol ott vannak, pedig ha egy morzsa leesik, én már söprök.. Vettem hangyacsapdát is, de úgy tűnik, hatástalan. Nem szeretnék mérget kiszórni, mert van egy 14 hónapos kisfiam, és félek, hogy hozzáférhet.
Tudtok javasolni valami megoldást a mérgen kívül, ami beválhat? Köszönöm előre is a válaszokat!
2010. szept. 16. 22:17
1/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy esős-párás időben előjönnek a rovarok, nálam a repülő rovarok hemzsegnek inkább. Én spray formájú rovarirtót használok ellenük, nagyon jobb ötletem nincs.
2010. szept. 16. 22:40
2/8 anonim válasza:
Porcukor-bórax keveréke,fele fele arányban.Gyógyszertárban tudsz venni bórax port,ez nem mérgező.Nekem is van két kislányom,így én úgy csináltam,hogy este mikor már lefektettem őket,szórtam ebből a porból az "útvonalaikhoz",majd reggel mikor felkeltünk összeporszívóztam... Nálunk hatásos volt.
2010. szept. 16. 23:04
3/8 anonim válasza:
UBORKA!
Reszelt uborkat tegyel oda, ahol jarnak, es biztos, hogy elfognak tunni.
Az iden hasznaltam eloszor, eleg hitetlenul fogadtam, de valoban nem szeretik a hangyak es eltunnek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!