Hangyák ellen van valami megoldás? Ez mitől lehet? Normális?
Idén költöztünk családi házba. Leszögezném, hogy eddig (22évig) Én csak panelba laktam, szóval lehet tudatlan vagyok.:D
Állandóan mindenhol hangyák vannak a házba az alsó szinten. Folyamatosan porszívózom őket de mindig találok 1-1 darabot takarítás után is. Próbálkoztam már vele, hogy végig fújom hangya írtóval a szobák széleit végig, mégis állandóan megjelennek.
Van erre valami megoldás vagy barátkozzak meg velük és az állandó 'takarításukkal'?
Ja és a lehetőségeim végesek, van egy kisfiam aki már elkezdett kúszni és megy amerre lát :D
Azt elfelejtettem, hogy leginkább ezek az apró hangyák, némelyik vöröses és van, amelyik csíp is..
a konyha környékén pedig inkább ezek a nagy feketék vannak.
Ezek szerint lecserélted a panelbeli csótányokat hangyákra.
Ecettel fújkáld be naponta többször is az útvonalaikat.
Pár nap alatt eltűnnek.
Nálunk a panelban sosem volt csótány :D
Köszönöm, mindenképp megpróbálom :)
Hangyairtó csali. Mivel az a helyzet, hogy ameddig él a királynő, addig termeli az újabb dolgozókat, szóval ezeket hiába ölöd meg, lesz utánpótlás. De a csalit behordják a bolyba, megeszi a királynő is, és a bolynak annyi.
Olyan helyre kell kirakni, ahol látod, hogy járnak. Érdemes pl. szekrény mögé, mosogatószekrénybe, szóval ahol a gyerek nem fér hozzá. (Nem mintha olyan rettentő veszélyes szer lenne, de hát inkább mégse egye meg.)
Ha láthatóan járnak ott hangyák, mégse mennek rá a csalira, akkor meg tegyél ki nekik alufóliára vagy nejlondarabra olyan dolgot, amit szeretnek (pl. szalámidarab, vagy bármi), és amikor már belepték, akkor öntsd rá a hangyairtót, és akkor azt is elviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!