Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Galambok ellen bevált ötlet?

Galambok ellen bevált ötlet?

Figyelt kérdés

Panel erkélyen van a klíma és odaszoktak a galambok.

A művarjút próbáltam egy nap után összehaverkodtak..és kb 2 cm-re mellette ültek.

2023. febr. 13. 15:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

pont akkora dobozt tettem a klíma és az erkély plafon közé amekorra rés volt, meg a klíma tartójához fóliákat tettem, azóta nincs galamb :)

Kedves 9-es nincs nekem bajom a galambokkal...de az hogy legutóbb egy hetet nem voltam itthon és mire hazaértem zacskónyi galambsz*rt kellett összeszednem..nem viccelek megtelt egy zacskó csak szrral

2023. febr. 18. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Na és? Te utánad mekkora kupac szemetet kell összeszedni az erdőben?

A te sz.rkupacaid a szennyvíztelepre kerülnek, az meg a természetes tavakba. Mint nálunk tisztítás nélkül, mivel a sok idióta a csatornába köti az esővizet és megtelik a tározó.

2023. febr. 19. 06:23
 13/15 anonim válasza:
Állíts ki rólam egy képet olyan randa vagyok 5 m-es közelébe nem mernek majd menni:)
2023. ápr. 3. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Csúzlizd le őket.
2023. ápr. 29. 10:39
 15/15 anonim válasza:
Azért az tudható, hogy a legtöbb galamb betegséget terjeszt. Nem ugyanaz mint egy aranyos madárfészek. És hogy az erkélyen legyen az meg tényleg butaság. Elég ha ők pár nap után kimesz és tele van ürülékkel.
2023. máj. 1. 09:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!