Kérlek mondjátok, hogy ez nem csótány! Ugye? 🙏
Ő volt az, akit lefekvés előtt kiszúrtam a parkettán. Nem tudom mekkora egy kifejlett példány, bármi is ez...Ez a jószág kb körömnyi méretű volt, tehát annyira nem nagy.
Fekete. De elég gyorsan mászott (nem tudom ez számít -e, nekem igen, ha esetleg menekülnöm kell 😅)
Mire érdemes figyelni? Hol érdemes megnézni, hogy baj van-e? Eddig csak ezzel az eggyel találkoztam, holnap szerintem minden sarkot befújok rovarirtóval, már csak a lelki nyugalmamért is.
Mit lehet tenni, hogy ne legyen rosszabb? Hogy védekezzek?
😭
Hát köszönöm! Valahogy megszabadulunk tőlük. (remélem)
Milyen típusú épület?
Panel? Tégla, körfolyosós ház?
Családi ház? Egyéb?
Ez a fekete a konyhai csótány lehet.
Ez még a jobbik eset, mert nem olyan nagycsaládos típus, mint a német csótány.
Én kb. 3 éve találtam először a pincelejáróban, a kutyaház alatt egy bandát, és azóta is itt-ott összefutok velük a ház körül. Viszont a lakásban csak tavaly találtam egyet a szobában, meg egyet az előtérben. Ez minden, nem is irtom őket.
A német a munkahelyemen volt, az gyors, mint a villám, és szaporodik, mint a fekete emberek. Évekbe telt, mire sikerült tőlük megszabadulni. (A rovarirtó szakemberek permetezései soha nem értek semmit, de végül hoztak pár ragasztós csalit, az lerendezte őket.)
Panel.
Hívtunk szakembert.
Amúgy azóta se láttam többet hálistennek, de biztos ami biztos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!