Mit kezdjek a molylepkékkel?
Televagyok molylepkével. Már több nagyon jó ruhámat szétrágták. Próbálkoztam már ilyen ragacsos csapdával és befújós írtószerrel is, de még mindig tele vagyok molylepkével.
Valakinek van esetleg valami egyéb módszere, ami be is vált neki?
Előre is köszi a segítséget.
Talán pakold ki a spájzból és keresd meg, hogy hol vannak. Lisztek, fűszerek, stb. Aztán dobáld ki mindet és moss le mindent fertőtlenítővel.
Ha ruha moly, akkor a ruhákat pakold ki mindenhonnan, amit lehet moss át 60 fokon, törölj ki mindent. Amit nem tudsz kimosni, azt nézd át, pakold zsákba és bekötve ki valahova erkélyre pl. Aztán ellenőrizd időnként van e benne. Valami moly irtóval kezeld.
tedd azt, amit én..legyen az ruhásszekrény, spájz, vagy a szobám, a konyha,a nejem szobája, az autó belső tere, mindenre az ózongenerátor a megoldás...se pók, se hangya, se molylepke(az nem volt soha), se bacilus, se vírus nem éli túl a félórás ózongenerátor üzemet.
Beteszed a szekrénybe, bekapcsolod, becsukod az ajtókat, aztán elmész sétálni, vagy nem tudom..
Én minden út után a cipőmet egy dobozba teszem(előtte talpellenőrzés) és fél óra ózon. Se lábgomba, se kutyaszar, se köpésfertőzés nem éli túl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!