Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Csótányok vanak a lakásba...

Csótányok vanak a lakásba házilag mit tudnék veluk kezdeni hogy irtsam ki őket?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire gyorsak? Alig tudod őket elkapni, vagy csak bután néz, ha találkoztok és simán lecsapod?

A gyors, akkor géles csótányírtó, lehet kapni. Ha lassú, akkor erdei csótány, nem fog elszaporodni, csak úgy ment be, ahogy néha egy légy beszáll az ablakon, nincs teendő vele.

2022. márc. 21. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Csótánycsapda.
2022. márc. 21. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Gyors barna színű és fekete.hasznalt hűtőből másztak ki este remélem nem sok
2022. márc. 21. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
2022. márc. 21. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Én Egér ragasztót raktam egy egy egy deszkára és középre cukrot szórtam ki remélem este bele másznak és bele ragadnak
2022. márc. 21. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Házilag sehogyan se tudod ki irtani sajnos elég ha 1db életben marad elég gyorsan szaporodnak az elektromos dolgok vonzák őket ha 1db ot láttál akkor ott már lehet hogy nagy a baj..hívj írókat szerintem mert a bolti szerekkel csak csökkenteni tudod a létszámukat sajnos tapasztalatból mondom
2022. márc. 21. 17:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Már 15 db ot kb ősze nyomtam kezel es nappal van
2022. márc. 21. 18:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Irtó 30 ezret ker kb és lerak valami mérget nekik azt megeszik és elpusztulnak
2022. márc. 21. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha társasházi lakás, akkor több lakás is fertőzött lehet, ez esetben közös irtással lehet csak megszabadulni tőlük. Kérdezd meg a szomszédokat.

A rovarirtók közül is valamelyik géllel dolgozik, csak nagyobb tubusa van.

2022. márc. 22. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!