Csótányok vanak a lakásba házilag mit tudnék veluk kezdeni hogy irtsam ki őket?
Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 14:47
1/9 anonim válasza:
Mennyire gyorsak? Alig tudod őket elkapni, vagy csak bután néz, ha találkoztok és simán lecsapod?
A gyors, akkor géles csótányírtó, lehet kapni. Ha lassú, akkor erdei csótány, nem fog elszaporodni, csak úgy ment be, ahogy néha egy légy beszáll az ablakon, nincs teendő vele.
3/9 A kérdező kommentje:
Gyors barna színű és fekete.hasznalt hűtőből másztak ki este remélem nem sok
2022. márc. 21. 15:50
5/9 A kérdező kommentje:
Én Egér ragasztót raktam egy egy egy deszkára és középre cukrot szórtam ki remélem este bele másznak és bele ragadnak
2022. márc. 21. 16:54
6/9 anonim válasza:
Házilag sehogyan se tudod ki irtani sajnos elég ha 1db életben marad elég gyorsan szaporodnak az elektromos dolgok vonzák őket ha 1db ot láttál akkor ott már lehet hogy nagy a baj..hívj írókat szerintem mert a bolti szerekkel csak csökkenteni tudod a létszámukat sajnos tapasztalatból mondom
7/9 A kérdező kommentje:
Már 15 db ot kb ősze nyomtam kezel es nappal van
2022. márc. 21. 18:02
8/9 A kérdező kommentje:
Irtó 30 ezret ker kb és lerak valami mérget nekik azt megeszik és elpusztulnak
2022. márc. 21. 18:03
9/9 anonim válasza:
Ha társasházi lakás, akkor több lakás is fertőzött lehet, ez esetben közös irtással lehet csak megszabadulni tőlük. Kérdezd meg a szomszédokat.
A rovarirtók közül is valamelyik géllel dolgozik, csak nagyobb tubusa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!