Hogyan lehet megszuntetni a csotanyokat, ha mashonnan jonnek at?
Olyan 2 honapja kezdett megjelenni a lakasban a csotany. Volt egy resz, ahova beesett egy kis etel es nem vettem eszre, csak onnan amikor mar tobb bogarat is lattam rohangalni a konyhaban es mindent atneztem. A feszket eltakaritottam es minden vizt elzartam a problemas helysegben es ideiglenesen meg is szunt a gond. Tul sok lehetoseguk ezen kivul amugy nem volt etelhez jutni, mert alapvetoen nem is tartok otthon kajat es ha eszek akkor utana eltakaritok es a haz se koszos. Tul sok zug sincs.
Eltelt ugy 1 honap es ujra kezdenek visszajonni, 4 napja a furdoben lattam 2ot, ma 1et a konyhaban. Sajnos arra gyanakszom, hogy egy szomszedtol jonnek, mert amikor beneztem a vizora szekrenybe - ami a hazon belul van - tele volt pokhaloba ragadt csotanyokkal. Tehat onnan masznak fel.
A kerdesem az, hogy mar rendeltem ilyen tubusos gelt amivel a lakast kell bepottyozni, de ha tenyleg valamelyik szomszedbol jonnek akkor mit tudok tenni? Evekig semmi ilyen gond nem volt itt...
A közös képviselőnek kell szólni és ő rendel csótányírtást. Csak akkor hatékony ha minden lakásban és a közös helyiségekben (kukatároló stb) is elvégzik.
Nem kell szégyellni, ez egy gyakori probléma társas házban.
Mindenképp szakember kell hozzá.
A tombhazba nálunk 3 havonta járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!