Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Létezik, hogy a társasházban...

Létezik, hogy a társasházban nincs máshol csótány, csak nálunk?

Figyelt kérdés
Rend, és tisztaság van itthon, sokat takarítok, mert nem viselem el a koszt, és a rumlit. Idén találtunk jónéhány csótányt, kb 1 hónapja kezdődött, eddig nem volt. (Nem a földszinten lakunk, és nem is az elsőn. Nincs szemétledobó se.) Szóltunk a közös képviselőnek, aki annyival lerendezte, hogy nem jött több ilyen bejelentés, majd kiírja a házban, hogy ne rakjanak szemetet az ajtó elé, és ha kérik mások, akkor tavasszal talán lesz csótányirtás. Már az összes létező rést betömtem, fújom a csótányirtót, de heti néhányat tuti látunk, többnyire a fürdőszobában. A többiek vajon csak "sunyítanak"? Én ezt marha nehezen viselem, kb szélmalomharcnak érzem. Egyelőre a többi lakót én sem akarom megkérdezni szemtől szembe, gondolom érthető okokból. Légyszíves csak normális választ, eléggé elkeserítőnek érzem a helyzetet, van egy kis bogárfóbiám.

2022. febr. 15. 13:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
Megoldodott a helyzet? Mi lett a vége?
2022. máj. 6. 07:17
 12/14 anonim válasza:
Sikerült beszélni a szomszédokkal? Vagy mi lett?
2022. jún. 20. 22:40
 13/14 A kérdező kommentje:
A vége nem tudom mi lett, mert idő közben sikerült elköltöznünk onnan. Itt viszont nincsenek csótányok. Pont a költözés előtt 1 nappal volt lakógyűlés, már nem mentünk el.
2022. júl. 15. 14:20
 14/14 A kérdező kommentje:
(Nem a csótányok miatt költöztünk el :-D )
2022. júl. 15. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!