Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy társasházban nincs csótányirtás?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztünk párommal egy 9 emeletes téglaházba. Megkérdeztük a közös képviselőt, hogy itt is évente megy-e a csótiirtás (ahogy pl. szüleimnél megszoktuk a panelben), de azt mondta, hogy itt nincs ilyen, ha látunk, akkor hívjunk szakembert.

Nyár óta vagyunk itt, bár nem láttam még sehol csótányt és más élőlényt sem (pár pici póktól eltekintve:)), mégis kicsit aggaszt a dolog.

Másnál is van ilyen?

2015. márc. 30. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
nálunk sem volt ilyen,csak ha volt akkor hivni kellett embert
2015. márc. 30. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nálunk sem volt soha se csótány se irtás
2015. márc. 30. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt nálunk sem. Szerintem a panelekben szokás, főleg a szemétledobós modellekben, mert ott tud hamar elterjedni a csótány.
2015. márc. 30. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára aggódó típus vagy.

Ami nem romlott el, azt nem javítom.

Mire kell írtani a szellemeket? Ha nincsen csótány, mire írtani. Én is társasházban lakom és a potom 45 év alatt még csótányt nem láttam.

2015. márc. 30. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem régiben olvasgattam történeteket, hogy valaki az ágyán is látott mászkálni ilyen kis dögöket meg már a reggelinél, nappal is előjött pár és ezeket olvasva felállt a hátamon a szőr.

Úgy gondoltam, hogy a mindig megismételt irtás megakadályozza, hogy előforduljon az elszaporodásuk, mert ha mégis megtörténik, akkor kapkodhatunk mindenfele :D Tehát szerintem könnyebb lenne a megelőzés, mint a kezelés, de akkor ezek szerint nem egyedi a mi esetünk.

2015. márc. 30. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ekkoracskak voltak egy idoben: [link]
2015. márc. 31. 08:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs csótány, akkor minek évente irtani? Nálunk sincsen. Ha nagyon elszaporodnának, akkor érdemes az egész házat elgázosítani, mert ha csak 1-1 lakást csinálnak meg, akkor a többiből bármikor visszafertőznek.
2015. ápr. 16. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk van, de nem ér semmit. Mert ugye a lakásokba nem mennek be, közterületen egy dolog hogy irtják őket...

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kartevok__7131462-hogy..

Itt a 4-5. kommentárt olvasd el, a gél megoldotta még egy fertőzött lakótömbben is a dolgot.

2015. szept. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!