Létezik olyan, hogy egy társasházban nincs csótányirtás?
Nem rég költöztünk párommal egy 9 emeletes téglaházba. Megkérdeztük a közös képviselőt, hogy itt is évente megy-e a csótiirtás (ahogy pl. szüleimnél megszoktuk a panelben), de azt mondta, hogy itt nincs ilyen, ha látunk, akkor hívjunk szakembert.
Nyár óta vagyunk itt, bár nem láttam még sehol csótányt és más élőlényt sem (pár pici póktól eltekintve:)), mégis kicsit aggaszt a dolog.
Másnál is van ilyen?
Bizonyára aggódó típus vagy.
Ami nem romlott el, azt nem javítom.
Mire kell írtani a szellemeket? Ha nincsen csótány, mire írtani. Én is társasházban lakom és a potom 45 év alatt még csótányt nem láttam.
Köszönöm a válaszokat.
Nem régiben olvasgattam történeteket, hogy valaki az ágyán is látott mászkálni ilyen kis dögöket meg már a reggelinél, nappal is előjött pár és ezeket olvasva felállt a hátamon a szőr.
Úgy gondoltam, hogy a mindig megismételt irtás megakadályozza, hogy előforduljon az elszaporodásuk, mert ha mégis megtörténik, akkor kapkodhatunk mindenfele :D Tehát szerintem könnyebb lenne a megelőzés, mint a kezelés, de akkor ezek szerint nem egyedi a mi esetünk.
Nálunk van, de nem ér semmit. Mert ugye a lakásokba nem mennek be, közterületen egy dolog hogy irtják őket...
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kartevok__7131462-hogy..
Itt a 4-5. kommentárt olvasd el, a gél megoldotta még egy fertőzött lakótömbben is a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!