4/10 anonim válasza:
Hasonlít, de azért nem repülőről kellett volna fényképezni, ha tényleg kíváncsi vagy a válaszra.
5/10 A kérdező kommentje:
Mukahelyen a pihenőben volt és gyorsan fotóztam majd ráléptem, elég rossz erre ébredni, na. :D
2021. dec. 31. 19:58
6/10 anonim válasza:
Nem a legjobb kép. Túl életlen és túl kicsi rajta a lényeg. De ennyiből annak tűnik, valószínűleg az.
7/10 anonim válasza:
Írd a keresőbe hogy gyurcsány, márki zay, jakab péter, szabó tímea... tipikus példányok, de nagyon sok van még a palettán...
8/10 Senior Séf válasza:
Munkahelyen a pihenőben ébredtél? Nabazmeg.
9/10 Kitalátor válasza:
Olyan, de mivel a lábait sem tudom megszámolni, akár más is lehet. Azért gyanús, hogy nem csótány, mert azt leginkább akkor lehet eltaposni, ha már mérgezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!