Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Csótánnyal találkoztam a...

Csótánnyal találkoztam a kertes házunkban. Meddig lehet “várni”, hogy maradnak-e vagy mennek? Ehhez már írtó kell?

Figyelt kérdés

A helyzet bonyolult.. 2 éve vettük a házat, folyamatosan dolgozunk vele, de még mindig nem az igazi. Sok a rés, a fele már falazva, ajtó nemsokára cserélve. Nyílászárók műanyagok.

Körülbelül 1 hónapja az udvaron láttunk egyet az ajtó közelében. Elfutott. Egy hete az egyik szobában mászkált éjjel, elkaptuk. Konyhainak tűnt, nagy volt. Nem volt hosszú szárnya. Egy hét után most egy picit találtam, elbújt az előszobában.

Éjjel csinálok őrjáratokat, de eddig nem láttam egyet sem. Mindkét alkalommal egy nagyobb takarítás után jött elő az az 1-1.

Ha fejre állok se tudom betapasztani a réseket a házon, egy öreg házról van szó.

Ez a két egyed (mert lehet az első jött vissza másodjára) már csótány irtást követel? Elég sok helyük van sajnos, nem fognak kinevetni, hogy “halottnak a csók” lesz az irtás?

A pince ablak nélküli szellőzős, az ajtók régiek, ebből csak az egyiket tudjuk most cserélni. Esélytelen hogy luk nélkül legyen a ház jövőre..

2021. aug. 17. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Rakj fel csótánycsapdákat, ha csak kevés van az megszünteti. Rosmannban is lehet kapni.
2021. aug. 17. 09:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Az hogy kettővel találkoztam, kicsivel naggyal az lehet csak egy kisebb “almot” jelez?

Konyhában eddig nem volt, csak a közeledő helyeken. Pont két ajtó közelében bent. Remélem ez azt jelenti, hogy a bejutásuk után találkoztam velük és nem mentek beljebb…

2021. aug. 17. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ha két csótányt láttál, akkor kétezer bújkál valahol...a csótány nagyon szapora, mindennel táplálkozik.szereti a párás, meleg helyeket...az emésztőgödrökben, a szennyvízcsatornákat imádják, onnan indulnak szerte-szét..

Írd be a gúgliba, hogy csótány qne ijedj meg

Az áruházak televannak csótányirtó szprével képzelheted mennyi lehet másoknál, csak azok mélyen

hallgatnak.

2021. aug. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!