Bejött egy egér, hogy kapjam el?
#6 De volt, macskánk is, egerünk is. Kinti cica volt, így sosem járt bent, csak emiatt engedtük oda, amint megérezte, addig nem nyugodott, amíg meg nem fogta. Később volt egerünk úgy is, hogy macska már nem, sokkal nehezebb volt elkapni.
Az igaz, hogy biztosítani kell neki, hogy legyen esélye elkapni, különben nem fogja tudni. Nálunk szerencsére lehetett. Elhiszem, hogy van olyan macska, amelyik máshogy viselkedik, de te is hidd el, hogy én meg tapasztalatból tudom, hogy működhet ez is.
A kolbászból szinte csak egy kenésnyi kell a csapdára, hogy ne tudja elvinni, mindenképp matatnia kelljen vele. De ha nem vált be, akkor nem vált be, keresni kell mást persze.
Macska tisztább élőlény, mint az ember, de ha koszosnak tartod, meg "nem szeretem őket", akkor még lesz sok-sok kisegérkéd.
Ausztrálok szpnak most evvel, kiírtottak rengeteg macskát, kb az egész kontinens egy nagy egér lett.
Így jártak, úgy kell nekik.
A természet a legnagyobb egérfogó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!