Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Megmerjek venni használt...

Megmerjek venni használt fonott kosarat?

Figyelt kérdés

Régóta vágyom egyre, de újonnan nem tudunk rászánni 20 ezer forintot. (Nagy méretű tároló kell)

Most találtam egy megfelelőt használtan, de kicsit félek a poloskáktól, mert hát nem tudok semmit az eladóról, az ilyen fonott cuccokba meg jól betudnak rejtőzni. Hálóba szánom, pokrócok, ágyneműk lennének benne...

Ti mernétek ilyet venni?

2021. szept. 19. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Átporszívózod, áttörlöd és kész.
2021. szept. 19. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vehetsz, ha van lehetőséged

forró gőzzel átkezelni, mert a poloska +60 fölött és -15 alatt elpusztul.

Szoktam venni használt cuccot, de félek a poloskáktól, ezért vettem egy háztartási gőztisztítót, ami minden egyéb takarításra is tökéletes. De bérelni is lehet.

Semmi más nem alkalmas a poloska házilagos irtására csak ez.

De ha újonnan kapsz 20ezerért, inkább várj vele míg meglesz rá a pénz és azt vegyed!

2021. szept. 19. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ágyi poloska szemmel jól látható. A védekezést ellene már fentebb leírták, de ha van rajta, akkor ne vedd meg, mert a ruhádhoz érhet a kosár úgy viszed haza. Na, akkor jaj...
2021. szept. 19. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Gőzölöm nincs, de zuhanyba amúgyis betettem volna, legfeljebb forralok vizet akkor es azzal mosom le.
2021. szept. 19. 10:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Megvettem, minden oldalát végig sikáltam körömkefével, utána forrásban lévő vízzel leöntöttem mindenhol, végül -jobb híján-, vasalóval végig gőzöltem. Remélem így már tutira nem lesz gond! :D (a ruháimat pedig azonnal levettem, 60 fokon kimostam)
2021. szept. 19. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi óvintézkedéssel tuti nem lesznek poloskák!👍🏻
2021. szept. 19. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodt lehetsz!
2021. szept. 19. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!