Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Miért vannak darazsak az...

Miért vannak darazsak az ablakomban?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre 1 darazsat a konyhaablakban, belülről. Lefújtam. Aztán megint ott volt 1, azóta minden nap kb 3-4 db-ot lefújok. Kezdek félni, hogy valahol fészkelhetnek a házban. Az ablaktól nem messze van a külső falon az a kis áramos szekrény, nem jut eszembe a neve bocsi. Lehet, hogy ott van fészkük?😞
2021. aug. 30. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fészek lehet a közelben.
2021. aug. 30. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom kideríteni, hogy hol lehet a fészkük? Nagyon félek tőlük, szóval elég óvatosan néztem körbe, de gondolom a ház belső terébe nemigazán fészkelnek be..ugye??
2021. aug. 30. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam a redőnytokba fészkeltek be. Ugyanígy kezdődött,egyre több jött elő napról-napra. Én kiirtottam őket,akkora fészek volt benne,mint egy torta.
2021. aug. 30. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Húú, a redőnytokra nem is gondoltam! Viszont, ha szúnyogháló van, úgy is be tudnak jönni?
2021. aug. 30. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát azt mi honnan tudjuk, milyen kivitelű a redőny?

Ha a redőny leereszkedő része a szúnyoghálón kívül van, akkor a redőnytokba be tud menni a darázs, és ahol a gurtni bejön a beltérbe, ott be tud jutni a lakásba a darázs is.

Ha a redőny a szúnyoghálón belül ereszkedik le, akkor valószínűleg oldalról nem tud bejutni a darázs a tokba, de ezt is te tudod megnézni, hátha eleresztett valami rögzítés, és rés keletkezett.

2021. szept. 1. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!