Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ágyi poloska ellen mit tehetek...

Ágyi poloska ellen mit tehetek még?

Figyelt kérdés

Tegnap este fedeztem fel hogy poloska van az ágyban. A fejtámlánál petéket is találtam. Az ágyat kidobtuk. Hívtam kártevő irtót, aki holnap jön.

Közben folyamatosan nezem át a szekrényeket, ruhákat... táskákat..

2021. aug. 25. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:

A szakember mindent megcsinál helyetted, de készülj fel arra, hogy legalább 2 (3?) irtás kell, mert közben kikelnek a peték.

Ne szégyelld, hogy van és kérdezd meg a szomszéd lakókat is, mert ha lépcsőházban laksz, akkor tuti, hogy már náluk is megjelentek. Nálunk hónapokig tartott az irtás, mert egyesek szégyellték bevallani, de amikor nem bírtak velük, akkor ők is jelentették, de közben megfertőződtek a további szomszédok is. Két éve nincs probléma. A lakásba bevihetted ruhán, lábbelin, bármin, bármiben, nyitott ablakon át is berepülhettek. Nem tehetsz róla.

2021. aug. 26. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi
2021. aug. 26. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ablakon át nem repülhettek be, mivel:

"a poloska elcsökevényesedett hátsó szárnyai miatt repülni és úszni sem tud."

[link]

[link]

2021. szept. 24. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!