Rengeteg hangya van a lakásban, mit tehetnék ellenük?
Valahonnan kajához jutnak, különben nem mennének arra.
Nyomj szét sok hangyát a vonulási íton, és hagyd ott pár órára, megtanulják, hogy nem érdemes arra menni :)
Már küzdöttem velük én is nekem a tapasztalatom az, hogy az összes házi praktika haszontalan. Próbáltam a sütőport, szódabikarbónát, sót, ecetet, citromlevet, hipót és társait, de haszontalanok voltak.
Ezt követően próbáltam a kontakt írószereket sprayt és por is. Enyhítették a problémát de így is voltak. Ez után olvastam a hangyák a bolyból az öregebb és sérült példányokat küldik ki, ha azokkal bármi lesz nem nagy veszteség a kolóniának.
Olyan szert vegyél amit bevisznek a bolyba, pl. : Foval hangyairtó gél, Protect hangyairtó csalétek , Vape hangyairtó csalétek és ezek társai.
Most úgy néz ki, hogy 2 hónapja nyerésre állok mert nem találkoztam velük.
"A vonulási útvonalukra sütőport szórok, fujkálom a lakást ecetes-citromos vízzel, de szinte semmi haszna. "
Kenyérdarabokat nem szórsz ki nekik ?
Esetleg hangyairtó ? A nevéből adódóan arra találták ki hogy kiirtsa a hangyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!