Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ágyú poloska a lakásba jutás...

Ágyú poloska a lakásba jutás után mennyi idővel kezd el csípni?

Figyelt kérdés
Ha esetleg valamivel, akár tömegközlekedésből vagy vendégek által bejutott egy viszonylag kisebb lakásba, hány nap után “talál meg”?

2021. jún. 20. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Gépágyú vagy egyes tüzelésű? (Nem mindegy:-)))
2021. jún. 20. 11:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk több egyszerre.
2021. jún. 20. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Egy hét után, addig szárítja a lőport és válogatja a golyókat.
2021. jún. 20. 11:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Vicces volt, köszi, de azt hiszem nyilvánvaló az elírás :)

Agyú tuti nincs.

2021. jún. 20. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

ha már ilyen előfordul, akkor nagy a baj...

Ugyanis egy igazi ellenszerük van, mindent el kell égetni..a porok, szprék, egyéb kenceficék csak az embernek ártanak, ezeknek az élősködőknek nem.

Én is félek tőlük, de még nem volt szerencsém..a megelőzés céljából hetente egyszer ózonozom a szobámat..na ezután nem marad életben semmi. Még a covid sem.

2021. jún. 20. 11:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Annyi történt, hogy itt maradt nálunk egy ismerős babakocsija egy éjszakára. Nincs tudomásom arról, hogy lenne náluk poloska.

Csak én találkoztam vele kollégiumban annak idején, és azóta rettegek minden ilyesmitől.

Ez volt két napja, azóta nem észleltem semmit. Mikor lehet vajon megnyugodni, hogy nem hoztak el semmit?

2021. jún. 20. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem valószínű, hogy arról a babakocsiról napok múlva támadást intéznek.
2021. jún. 20. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Azért elég szomorú lenne, ha a babakocsi tele van ágyipoloskákkal. Elég kevés az esélye, hogy az hordozó lenne, de akkor vendégeket se fogadj, mert a ruhákon több az esélye a hordozásnak.
2021. jún. 20. 12:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Csípés nem volt egyikükön se, az biztos. Mármint a látható részeken, lábon, karon.
2021. jún. 20. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!