Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, hogy ne...

Mit lehet tenni, hogy ne jöjjön be a poloska a lakásba?

Figyelt kérdés

Panelban lakunk, és ahogy jön a jó idő, megjelennek ezek a csúnya rovarok. :( Van szúnyoghálónk, mégis bejönnek valahogy, általában pont a szúnyoghálón másznak felfelé, de szinte mindig belül. :(

Van valami tippetek, hogy ne tudjanak bejönni?

2010. márc. 21. 18:39
 1/5 anonim válasza:
100%
Én is panelban lakom, nálam is volt nemrég poloska invázió, de én úgy vettem észre, hogy az egyik szobanövény földjéből bújtak ki (karikaktusz, ami tavasztól őszig az erkélyen van).
2010. márc. 21. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biokill. Kábé ezer forint egy flakonnal, három hónapig hatásos, nincs sem szaga, sem színe. Csak hidegvérűekre hat, én újszülött mellett is használtam. Fújd le vele a szúnyoghálót is, esélyük sem lesz! meg a küszöböket, meg amit csak gondolsz. Ez kinyír minden rovart. Írd meg mire jutottál majd. Üdv.
2010. márc. 21. 20:00
 3/5 anonim válasza:
18%

Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy.Co nam obca przemoc wzięła,szablą odbierzemy.

Marsz, marsz Dąbrowski,Z ziemi włoskiej do Polski. Za twoim przewodem Złączym się z narodem..... mi az hogy nem akarod beengedni a Lengyeleket, a Polskákat?! Te rasszista vagy?

2010. márc. 21. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Fú köszi a tippet! Hol lehet venni ezt a Biokillt?
2010. márc. 22. 07:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen gazdaboltban. de szerintem cora, tesco, baumax, praktiker, interspar valamelyikében is. én debreceni vagyok, sima gazdaboltban vettem.
2010. márc. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!