Ki találkozott már ágyi poloskával? Hogy lehet kiirtani? Minden komoly válasz érdekel!
Kérem, segítsen, aki tud.
Hallottam arról, hogy lehet hívni ehhez rovarirtókat, de olyan rémhír is terjed, hogy többet hoznak magukkal, mint amennyit kiirtanak.
Kinek miben van tapasztalata?
Ez rémes :-(
Németországba kerültem,olyan szállásra hogy televolt . Még akkor volt drága,jó nagyim !Akit felhívtam,mert senki nem tudod tanácsot adni,ágyneműt a legmagasabb hőfokon ki mosni,ágyat nem szabad szét szedni,és utána káliszappanos oldattal kell lespriccelni minden zegét-zugot. Arány 1-liter meleg vízbe,1dl káliszappan .
Lényeg a poloska,éjjeli állat,nem szereti a meleget,és az ágyak illesztésébe,csavarjainál lakik.
Köszönöm szépen!!!! Megpróbálom ezt a káliszappanos tisztítást.
#1 igen elég elmebeteg rémhír szerintem is, pár éve tv-ben hallottam.
De már hosszú ideje vesződök velük sajnos. Eddig csak a mosást és a gyakori porszívózást próbáltam, de csak egy ideig volt hatásos.
#5 Köszönöm az ötleteket!!! Milyen rovarirtóra gondolsz? Illetve a denaturált szesz fújás , petróleumfújás egy erre alkalmas permetezőfejű edénnyel kivitelezhető, vagy Te hogy csináltad?
Én is hallottam arról, hogy ha nem jutnak táplálékhoz, akkor fél-egy éven belül elpusztulnak maguktól is, azáltal, hogy "éhen halnak", de ugye ez szinte kivitelezhetetlen egy lakott helyiségben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!