Megszálltak a hangyák, de mérget nem tudunk használni (a kislányunk mindenhol ott van, tapogat mindent). Valami ötlet?
"Ehhez teljesen releváns válasz, hogy olyan helyre kell tenni, ahol a gyerek nem fér hozzá!"
És ugyan mondd már meg, hogy az a szülő aki erre a következtetésre magától nem tudott eljutni, az a gyerekkel hogy talált haza a kórházból, meg egyáltalán, a saját nevét meg tudja jegyezni?
Szomorú, ha ehhez ide kellett jönni kérdezni, hogy ha vannak olyan helyek amiket elér a gyerek, meg vannak olyanok amiket nem, akkor a mérget oda kéne tenni ahol nem éri el...Ezért kérdezem, hogy tényleg ez a szuperhasznos válasz, ami "stating the obvious"? Mennyire kell hülyének lenni hogy ez valakinek magától ne menjen?
Erre nem tudok és nem is szeretnék válaszolni, mert nem tisztem a Kérdező értelmi szintjének a megítélése, vagy a minősítése.
Mindösszesen leírtam az általam legjobbnak ítélt megoldást - mindenféle kegyszerek előzetes kipróbálása után - egyben a Kérdező méregelhelyezési problémájára is alternatívát javasolva.
Így aztán a te 7-es reakciódat nem tartottam helyénvalónak.
Ennyi a történet és nem több!
Én is gondoltam rá, hogy a babóka szamára hozzáférhetetlen helyre rakjam a mérges/hormonos csalit, csakhát a kis rohadékok telemászkálják vele a szobát, télikertet, konyhát...épp ahol a kisleányka is jön-megy.
De légyszi ne veszekedjetek, mindenkinek, aki valami módon segíteni próbált, nagyon köszönöm. 😉
Mentek a zöld kezecskék 😊
Én is le leszek pontozva de ebben a való világban ez érdekel a legkevésbé.
A hangya csak oda megy ahol kaját talál. Ha nincs vagy elfogyott mert megették, elmennek.
Többféle megoldás van, oldalszéleket sarkokat a falnál lefesteni, javítani.
Teljes tömítésű szúnyoghálókat a nyitható ablakokra.
És a legfőbb, nem szórni le kaját a földre, húslére, édes dinnyelére karaván szokott elindulni ebben az ínséges időben. Szóval többször felsöprés felmosás. Nekem is van gyerekem, nem kell azzal jönni h gyereknél nem lehet tisztaság.
Biokill spray a már bentlévőkre.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!