Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Megszálltak a hangyák, de...

Megszálltak a hangyák, de mérget nem tudunk használni (a kislányunk mindenhol ott van, tapogat mindent). Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!!
2021. jún. 18. 11:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

"Ehhez teljesen releváns válasz, hogy olyan helyre kell tenni, ahol a gyerek nem fér hozzá!"

És ugyan mondd már meg, hogy az a szülő aki erre a következtetésre magától nem tudott eljutni, az a gyerekkel hogy talált haza a kórházból, meg egyáltalán, a saját nevét meg tudja jegyezni?

Szomorú, ha ehhez ide kellett jönni kérdezni, hogy ha vannak olyan helyek amiket elér a gyerek, meg vannak olyanok amiket nem, akkor a mérget oda kéne tenni ahol nem éri el...Ezért kérdezem, hogy tényleg ez a szuperhasznos válasz, ami "stating the obvious"? Mennyire kell hülyének lenni hogy ez valakinek magától ne menjen?

2021. jún. 18. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Erre nem tudok és nem is szeretnék válaszolni, mert nem tisztem a Kérdező értelmi szintjének a megítélése, vagy a minősítése.

Mindösszesen leírtam az általam legjobbnak ítélt megoldást - mindenféle kegyszerek előzetes kipróbálása után - egyben a Kérdező méregelhelyezési problémájára is alternatívát javasolva.

Így aztán a te 7-es reakciódat nem tartottam helyénvalónak.

Ennyi a történet és nem több!

2021. jún. 18. 14:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá, hogy a babóka szamára hozzáférhetetlen helyre rakjam a mérges/hormonos csalit, csakhát a kis rohadékok telemászkálják vele a szobát, télikertet, konyhát...épp ahol a kisleányka is jön-megy.

De légyszi ne veszekedjetek, mindenkinek, aki valami módon segíteni próbált, nagyon köszönöm. 😉

Mentek a zöld kezecskék 😊

2021. jún. 18. 21:56
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Amit elvittek, azt nem szórják szét, hanem nagyon vigyáznak rá, és hazaviszik.
2021. jún. 20. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Én is le leszek pontozva de ebben a való világban ez érdekel a legkevésbé.

A hangya csak oda megy ahol kaját talál. Ha nincs vagy elfogyott mert megették, elmennek.

Többféle megoldás van, oldalszéleket sarkokat a falnál lefesteni, javítani.

Teljes tömítésű szúnyoghálókat a nyitható ablakokra.

És a legfőbb, nem szórni le kaját a földre, húslére, édes dinnyelére karaván szokott elindulni ebben az ínséges időben. Szóval többször felsöprés felmosás. Nekem is van gyerekem, nem kell azzal jönni h gyereknél nem lehet tisztaság.

Biokill spray a már bentlévőkre.

Sok sikert.

2021. jún. 27. 08:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Tényleg a kajára jöttek, volt a konyhapulton egy régi, megkristályosodott méz, na azt kiraktam az udvarra, az útvonaluk legtávolabbi pontjára. Egy hangyát nem láttunk bent azóta, a mézes üveg viszont tele van velük. :-)
2021. jún. 27. 09:11
 17/18 anonim ***** válasza:
29%
Na ugye, nem kell egyből vegyszerekhez nyúlni. Örülök h megoldódott.
2021. jún. 27. 09:13
 18/18 A kérdező kommentje:
😉😊 köszi!!
2021. jún. 27. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!