Segítség kéne! Két problémám is van, pók és ágyi poloska. Részletek lent. ötlet?
Nekünk volt poloskánk, sajnos. Istennek hála, hogy már nincs.
A jó cégek egyből ki fogják emelni, hogy zsúfoltság (főleg az ágyak környékén) esetén nem tudják garantálni a sikerességét, mivel a zsúfolt, lomos részek nagyon jó búvóhelyek a poloskáknak. Szóval vagy maradnak a poloskák, vagy bebattyogsz egy pszichiáterhez és elkezdesz dolgozni a betegségében, és rendet teszel. Nem kell japán minimál stílus, de minél zsúfoltabb a lakás, annál jobban el tudnak bújni (függetlenül attól, milyen technikával írtanak. És szerintem nem szeretnél hatalmas poloska telepet a lakásodban.
én is hallottam erről a lakáselhagyásos módszerről , csak az fél év volt, nem 40 nap. De ha visszamész, akkor az ágyi poloskák is visszamennek hozzád- nagyon hűségesek :D .
A pszichiáterhez évek óta járok, gyógyszert is szedek rá - de írtam is már hogy kezelt betegség.
szóval ködösítés, füstölés???
Szia 7. 8. :)
igen én is hallottam, semmit nem kidobni, mert már úgy is ott vannak a szemetek, akkor az új bútort is birtokba veszik. Új bútornak akkor van értelme, ha már nincsenek betolakodók, akik megszállják :( irtó cég is volt nálad? tudsz ajánlani? vagy valaki? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!