Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Megszálltak a hangyák, de...

Megszálltak a hangyák, de mérget nem tudunk használni (a kislányunk mindenhol ott van, tapogat mindent). Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!!
2021. jún. 18. 11:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Szódabikarbóna.
2021. jún. 18. 11:57
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Ecet.
2021. jún. 18. 12:05
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

Rakj olyan helyre hangyacsapdát, ahol a gyerek nem éri el, vagy nem látja.

Mondjuk valami bútor mögé vagy alá. Másképp nem fog menni!

Ezek minden multinál kaphatóak és konkrétan csak ha a szájába veszi a gyerek, akkor lehet ártalmas:

[link]

[link]

2021. jún. 18. 12:13
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
FAhéj is jó - de ha nagy tömegben vannak, akkor nem biztos, hogy elég...A fészket kell felderítened, hogy honnan jönnek!
2021. jún. 18. 12:15
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Leraksz egy szelet parizert és mikor rágyűlnek mind, megölöd őket mechanikusan. Többször kell ismételni kb 2 hétig.
2021. jún. 18. 12:16
 6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, mindet kipróbáljuk, ha kell! 😉
2021. jún. 18. 12:17
 7/18 anonim ***** válasza:
44%

Klasszik gyakori.

Kérdés: mérgen kívül.

Mérgen kívüli válaszok: lepontozva. A kiszartam a spanyol viaszt című, "rakd olyan helyre a mérget hogy a gyerek ne érje el" válasz felpontozva.

Grat.

2021. jún. 18. 12:24
 8/18 anonim ***** válasza:
48%

7: a fahéjas válaszomat is jól lepontozta valaki...

Tényleg röhej...

2021. jún. 18. 13:05
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Na, én eddig nem pontoztam le, de most igen. Ez mind baromság, minden egyes házi praktika értelme nulla, bármit hazudozzanak netes női magazinokban. Ki lehet próbálni, aki nem hiszi. Előfordulhat, hogy a hangyák valamiért pont valami ilyesmi használata után fognak másfelé menni, mert máshol jobb kajákat találtak, de ezek nem függnek össze az ilyen fahéjas, ecetes, szódabikarbónás dolgokkal. Ezeket már mindet számtalanszor kipróbáltam én is, más is, és hatásuk abszolút nincs.

Ha rettentő büdöset csinálsz a lakásban, akkor lehet, hogy három napig emiatt nem mennek arra, de a hangyaboly ugyanott marad, a hangyák ugyanúgy élelmet keresnek nap mint nap, ha feltakarítasz, megint arra fognak menni.

Szódabikarbónát bármivel kevertem, soha egy hangya se ment rá, ott mászkáltak körülötte.

A hangyairtó csali az egyetlen megoldás, az mindenestől kipusztítja a bolyt, az utolsó lakóig.

Ezeket egyébként kis dobozkában kell kirakni, szóval a gyerek akár meg is nyalogathatja a tiszta dobozt, nem lesz baja tőle. De ha ezt nem akarod, akkor olyan helyre kell tenni, ahol a gyerek nem fér hozzá, és meg van oldva.

2021. jún. 18. 13:35
 10/18 anonim ***** válasza:
63%

Látom nem megy az értelmezés!

Nem azért írta a Kérdező, hogy "mérget nem tudunk használni", mert valamilyen elvont elvével ellenkezne a méreg használata, hanem azért, mert "a kislányunk mindenhol ott van, tapogat mindent"

Ehhez teljesen releváns válasz, hogy olyan helyre kell tenni, ahol a gyerek nem fér hozzá!

Mondanám, hogy a gyakoris színvonalat te képviseled, de ezzel magamat is sérteném, mivel én is ebbe beletartozom, ...ahogy te is!

2021. jún. 18. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!