Szerintetek ágyi poloska volt?
Figyelt kérdés
Már több napja viszkető kiütéseim vannak, és nem tudom mitől. Végig néztem az ágy alatt, és pár helyen a szobámban, hogy lehet e valamerre esetleg valamilyen bogár, de nem találtam semmit. Viszont nemrég törölgettem a polcokat, és amikor leraktam a rongyot egy nem túl nagy, de nem túl kicsi vöröses barnás bogár volt rajta. Kicsit megijedtem tőle, de rögtön össze nyomtam egy papírral. Szerintetek ágyi poloska lehetett? Rákerestem neten, és valamennyire hasonlított arra a bogárra amit láttam... Mit tegyek ha az? És miért nem találtam őket eddig? Több is lehet, vagy csak egy is tud több csípést is okozni a kezemen és a térdemen?2020. okt. 26. 19:10
11/18 anonim válasza:
Lehet pók is, de az is lehet, hogy olyasmit ettél, amitől kijött 1-2 csalánkiütés.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. szerintetek ki lehet hívni a kártevő irtókat attól függetlenül hogy nem tudom hol vannak, vagy nem is biztos hogy ők azok?😆 Vagy kérdezzem meg a doki nénit hogy milyen csípés/kiütés ez? Mert tényleg egyre több van és viszket...
Na meg megnéztem közelebbről is azt a bogarat amit leütöttem, és eléggé hasonlít az ágyi poloskára... Vagy várjak hátha eltűnnek a kiütéseim?
2020. okt. 28. 21:54
13/18 anonim válasza:
Ne várj tovább. Nézesd meg szakemberrel, ő tudja, hol keresse. Pár hónapja nálunk is volt, hiába kerestem, nem találtam, hiszen nappal elbújnak. A szaki rögtön megtalálta a fészket a heverő varrásában! Kétszeri permetezéssel eltűntek. Nem érdemes házilag kísérletezni, mert szó szerint minden nap számít.
14/18 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm mindenki válaszát.🥰
2020. nov. 1. 10:00
15/18 Extrém takarítás Ilan válasza:
Szia! Az ágyi poloskák éjjel a legaktívabbak, és minden olyan testrészt megcsíphetnek, mely szabadon van, vagyis nem fedi takaró, ruha, hálózsák. Éppen ezért a leggyakrabban az arcot, a nyakat, a kezeket, a karokat vagy a lábfejet csípik meg az ágyi poloskák.Szóval lehet, hogy az, de lehet pók is.
16/18 A kérdező kommentje:
Szia, ágyi poloska volt az, megtaláltuk őket, és valószínűleg kiirtottuk a legtöbbet. Remélem nincs már több... Már nagyon elegem van belőlük. Egy hónapja keserítik meg az életem.
2020. nov. 19. 10:10
18/18 A kérdező kommentje:
Igen igen az volt, hála istennek már nincsenek
2021. jan. 28. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!