A büdös poloskát hogyan lehetne kiírtani?
Tavaly, illetve tavaszig rengeteg volt. Még télen is pedig reménykedtünk, hogy megfagynak.
Szerencsére nyáron eltűntek, viszont egy-két hete újra előkerültek. Ma délután szellőztettem. Mostanáig 11 db poloskát löktem ki a szobából. Iszonyú büdös van már. Reggel az egyik fiókomban is mászott egy. Annyira undorító. Mivel lehetne irtani őket??
Nekem ne is mondd. Olyan aldehydet bocsátanak ki, amit a hullák konzerválására is használnak. Halálszag van a szobában, pontosabban olyan érzés mint egy bomló tetem keveréke valami égett szaggal.
Akkor is büdösek, amikor nem piszkálom őket. Napok óta nem tudtam beazonosítani az elvisehetetlen bűz forrását, utána láttam, hogy legalább 10db ilyen ocsmány lény vegetál a függönyön.
Nem tudom mit lehet tenni, de kiakaszt és hányingerem van már a bűztől.
Én sem fogom kinyitni... ráadásul nálam csőtörés volt, és muszáj szellőztetnem, de még az sem annyira erős, mint a poloskabűz :D
Én azt olvastam neten, hogy ősszel indul meg az invázió, úgyhogy fogalmam sincs, mit lehetne tenni. Próbáld ki sztem te is azt, hogy a folyosón keresztül szellőztetsz, kinyitod több helyen az ablakot és kereszthuzatot csinálsz.
A rovarirtó nekem bevált. Van kifejezetten poloskairtó, de ami a csótányt képes elpusztítani az kb. mindent.
Itt egy cikk a témával kapcsolatban, hátha találsz valami hasznosat benne: [link]
#6: Ölöm őket rendesen, csak nagyon büdös van a szobában.
2 lapáttal.. hú az nem semmi. Jézusom.
Köszönöm a tippet! Holnap megnézem a csótányírtót!
#7: Hú köszönöm! Elolvastam a cikket. Az a házi csapda is szimpatikus nekem. Már bármit bevetnék csak megszabaduljak tőlük. Tegnap az volt a baj, mind a két ablak nyitva volt kb egész nap a szobában. Akkor jöhetett be az a rengeteg. Ma jobb lett volna a helyzet, míg bele nem néztem a laptop táskámba amiben 6 db volt tegnap óta. Fúj!! Pedig én nem írtózom a bogaraktól, pókoktól sem. De ez már undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!