Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hogyan tudnam elkerulni hogy...

Hogyan tudnam elkerulni hogy ilywn bogarak legyenek a lakasban?

Figyelt kérdés
[link] eloszor is valaki megtudna nekem mondani mi ez pontosan?😅 neha neha talalok itt ott, de altalaban doglotten..most szembe jott egy elo, es mivel nemtudom miez, azt sem tudom mit tegyek ellene. Eleinte azt hittem esetleg ahogy bejovunk behoztuk, vagy esetleg a szellozon maszhatott be..
2020. jún. 29. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez valamilyen ászka.

Teljesen ártalmatlan, de itt olvashatsz róla bővebben:

[link]

Valami mászó rovarok elleni rovarpor vagy spray és megszabadulsz tőlük.

2020. jún. 29. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi! 😁 mostmar legalabb tudom.miv van dolgom 😂 az olvasottak alapjan pedig nem is ertem mit keres neha a lakasban, de akkor gondolom nem lesz invazio kesobb, max neha neha beteved egy, most megnyugodtam 😁
2020. jún. 30. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz invázió, csak eltévedt. A nagymamámnál anno ilyen föld padlózatú hűvös, nyirkos pince volt, ott tárolták a krumplit, terményeket, ott voltak dögivel, de a házba sosem jöttek fel, csak elvétve.
2020. júl. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!