25 mm-es ures petezsak tovabb novekedhet amig varok a termeszetes tisztulasra? Mutetet szeretnem elkerulni es az orvosom is ellenzi a muvi veget.
Figyelt kérdés
#missed ab #urespetezsak
2020. jún. 19. 21:30
1/6 anonim válasza:
Hány hetes vagy amúgy? Tuti nem lesz már benne baba? :(
2/6 anonim válasza:
Mi lett végül kérdező? Hasonló szituációban vagyok most én is:-(
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok: 7.héten megállapította a lombikos dokink, hogy üres a petezsák. 4 hét 2nap múlva műtét lett végül, mert nem indult el magától. Csak barnáztam, és hányingerem volt folyamatosan a hcg-től.
5/6 anonim válasza:
Uuh sajnalom:(nekem (ki is irtam) multheten 17,5mms petezsak szikholyag 3mmes embrio semmi
Ma 22 mmes petezsak 4 mmes szikholyag, 3,4 mmes echodens keplet embrio semmi... Nem tudom mi tevo legyek hivom az orvosom. De mar kellene legyen embrio szivmukodessel
6/6 anonim válasza:
Köszi.
Sajnos ilyen nagy petezsákban már embriónak kellene lennie. Remélem az orvos bíztatóbb infót tud mondani. Drukkolok azért neked nagyon, hátha mégis jól alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!