Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélésnél természetes ez ami...

Vetélésnél természetes ez ami kijött belőlem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 7 hetes terhes voltam amikor elkezdtem vérezni, persze bementünk a korházba de az ultrahangon nem láttak semmi magzatra utaló jelet. A vizsgálat után még aznap este jobban elkezdtem vérezni meg fájt a hasam és egy nagyobb darab (nem vér) jött ki belőlem de viszont semmi olyan nem jött ki ami hasonlított volna egy magzatra csak ez a valami. Rá 2 napra megint kijött belőlem 2 nagyon nagyon pici darab ugyan olyan valami mint az a nagy. Azóta nem fáj a hasam és összesen kb 1 hetet véreztem. Jövőhéten megyek a magán dokimhoz természetesen. Valaki tudna nekem választ adni erre hogy mi jöhetett ki és hogy miért nem volt semmi magzatra utaló jel? Van már egy gyerekem de vetélésem soha nem volt még, ez volt az első és teljes mértékben tanácstalan vagyok.köszönöm a normális válaszokat.
2017. febr. 11. 14:10
 1/8 nanaszka ***** válasza:
Ekkora terhesen nem látsz konkrètan magzatot... csak azt az ici pici burkot láthatod amiben benne volt(van... vagy mèg ki se alakult benne, ès ezèrt van vetèlès).. fèl centi sincs az egèsz... persze vèr kìsèretèben...
2017. febr. 11. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen jott ki 6 hetesen.
2017. febr. 11. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem 4 es fel hetesen ijensmi jott ki , most is vannak darabkak , nem tudom kijott mar vagy sem
2017. febr. 11. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy nem műtöttek meg a vetélés észrevételekor?
2017. febr. 12. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
na a tegnap kijott egy golyo valami feher , es kocsonyas allaga volt , az ejsze a magzatburok volt ,allitolag ... megnyomtam es viz jott ki belole !
2017. febr. 13. 05:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Kb minden héten járok az orvoshoz ultrahangra, vérvételre és csak annyit tudtak mondani, hogy terhes voltam (ezt a véreredményből jöttek rá) és hogy elvetéltem mert az ultrahangon semmit nem láttak. Jövőhétre megint van időpontom.(mi külföldön élünk)
2017. febr. 19. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
mi lett azota?? uj ciklus esetleg ? egyik valaszolo vagyok
2017. márc. 5. 20:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia. Sajnos a pici elment és úgy döntöttem, hogy most 1-2 évig nem szeretnék babával próbálkozni. Azóta megjött a menzeszem és el is kezdtem szedni fogamzásgátlót. Most épp a gyógyszerral küzdök mert 1 hete szedem de minden bevétel után pár órára hányinger gyötör. Éjjelente arra kelek, hogy nagyon hányingerem van.
2017. márc. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!