Kötényhasat hogyan lehet elkerulni?
Sehogy.
1 éve szültem, a fejre allok is ottvan sajnos :(
2es vagyok de válaszolnék. Nem függ. 17 és 30 kilót híztam a terhességeim alatt, sem striám sem kötényhasam nem lett,erősek a kötőszöveteim de én azt javaslom ha még nem vagy terhes, sportolj. Terhesen pedig minden este shea vaj + balea body oil keveréke jó vastagon. Reggel elég egy könnyű testápoló.
Én is féltem de legrosszabb esetben plasztikáztatható.
3as vagyok.
Talán van összefüggés, meg a szülés módja között is.
Egy példa : aki természetesen szült másnap már megse mondtad Volna hogy ő szült tegnap. Nekem (a levegő miatt) 5 hónapos terhesnek néztem ki kB 2 hónapig. 62vel estem teherbe 78al mentem szülni. Ebből a gyerek 4 kiló volt plusz placenta, víz, stb. Azért akinek kishasa van kevesebb az esélye hogy kötényhasa legyen.
Vagy kitudja. Nekem lett, és nem tudom eltuntuntetni sajnos.
Kizárólag alkati kérdés.
68 kg-val lettem terhes, 86 kg-val szültem császárral, a szülés utáni 2-ik nap 74 kg voltam, tehát a konkrét hízás esetemben 6 kg volt, a többi a gyerek meg a cucc. Hatalmas hasam volt azóta eltelt 20 év és a mai napig nincs kötényem, pedig már 78 kg vagyok.
Ellenben a kolléganőm, aki soha nem szült, olyan kötényt növesztett, hogy egyszer a nőgyógyász rászólt, hogy "Hajtsa fel a kötényét!"
Ő mesélte! ...és persze baromi rosszul esett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!