Lányok, a kötényhasat szerintetek hogy lehet elkerülni szülés után?
Figyelt kérdés
Megmondom öszintén túlsúllyos vagyok, nagyon kistriásodtam, és emellé nem nagyon szeretnék kötényhasat!
Eddig 7 kilót hiztam 33 hetesek vagyunk.
2010. aug. 23. 08:52
1/5 anonim válasza:
sajnos ez adottság kérdése nagy részben. de nyilván tehetsz ellene diétával, tornával. ha úgy sem megy vissza és van rá erőd, meg pénzed, akkor plasztikai sebészet, stb. ha nem akkor megpróbálod elfogadni. sajnos ha nagyon kinyúlik, akkor nem megy vissza magától. de reméljük nem lesz így
2/5 A kérdező kommentje:
És ilyen hasleszoritó bugyi, meg öv segit valamit? Valami olyasmit is hallottam hogy szülés után egyből rá kellene hogy rakjanak súlypárnát?
2010. aug. 23. 09:19
3/5 anonim válasza:
Tehetsz a hasadra bármit szülés után, ha a bőr kinyúlt nagyon, az nem fog visszamenni sosem. A hasszorítók és hasonlók csak arra jók, hogy esetleg meggyorsítják egy kicsit a méh és a belső szervek visszarendeződését, de kötényhas ellen nem tehetsz semmit. Tapasztalatból tudom, sajnos:-( Egy megoldás van rá: hasplasztika.
4/5 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tehetsz ellen nekem is az van és megmondom őszintén nagyon zavar és rosszul érzem magamat a bőrömben:(én is sokat híztam terhességem alatt
5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon szomorú:(! Se apai se anyai ágon senkinek nem volt se striás a hasa se kötényhasa nem lett!
Nekem lett stria...remélem kötényhasam nem lesz!
Nem tudnám elfogadni:(!
Mindenkinek jó babavárást!:)
Üdv nektek
2010. aug. 23. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!