Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után maradt kötényhasat...

Szülés után maradt kötényhasat plasztikáztatott már valaki?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataid vannak erről? Minden érdkel.
2011. jan. 26. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:
A húgom csináltatta pár éve, és nagyon megbánta. Igaz, hogy felöltözve feszesnek látszik a hasa, de alul egy igen csunya heg maradt, és ez nagyon zavarja. Eredetileg azért akarta megcsináltatni, hogy a férjének kivánatosabb meg szebb legyen, és most levetközni is alig mer a heg miatt. Emiatt a házasságuk is labilis lett, mert a férjnek nem teszik, hogy csak sötétben van szex, és akkor is alig érhet a hasához, mert egyböl begörcsöl az idegességtöl a felesége.
2011. jan. 26. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem kötényhasam van irtóra zavar és nagyon gondolkoztam rajta,hogy megcsináltatom,de azt mondták,hogy medencecsont-tól medencecsontig vágják.Nekem elég volt a császár inkább maradok így.
2011. jan. 26. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem valószínű ősszel csináják meg!Jó barát a doki.Azt mondja nincs olyan rossz,mint a császár,mert itt izmot nem vágnak.És úgy néz ki,hogy még a TB ki is fizeti.Jajjjj ,nagyon várom...
2011. jan. 26. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Előre is bocs az off-ért:)

Hogyan lehet elintézni, hogy kifizesse a TB?

2011. jan. 26. 12:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez a tb-s dolog engem is érdekelne...
2011. jan. 26. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Nekem lesz a TB-s!Elintézni nem lehet!És nagyon sokat fogytam.107 kiló voltam szüléskor,most vagyok 75 és még fogyni akarok vagy 10 kilót.155cm magas vagyok.Tehár a testömeg index ide meg oda(ezt nem nagyon tudom,hogy van)De kell egy igazolás a nőgyógyimtól,hogy mennyi voltam és most mennyi vagyok ,és emiatt fizeti ki a TB,mert életszinvonal romlást okoz.Ami igaz is,mert tiszta depi vagyok miatta.
2011. jan. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!