Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után alakult kötényhasa...

Szülés után alakult kötényhasat, hogyan lehet eltüntetni, ill. idővel elmúlik-e?

Figyelt kérdés
megköszönném,ha valaki tudna csatolni egy ilyen hasról fotót,ugyanis nemvagyok benne biztos,hogy milyen.
2009. okt. 7. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
ha a google-ba beírod hogy kötényhas (és a képek keresése gombra kattintasz) több képet is láthatsz, hogy néz ki a kötényhas. Állítólag csak plasztikai sebész tudja eltüntetni.
2009. okt. 7. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Plasztikai műtét. Érdeklődd meg, mert akár támogathatja is a tb részben a költségeket, persze megfelelő indoklás mellett!
2009. okt. 7. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos Nekem is ilyen van, 4 gyerek után.

Plasztikai sebészre nem telik, úgyhogy megpróbálok együtt élni Vele.

Sajnos, nem egy kellemes látvány, ráadásul nyáron elég kényelmetlenül alá is izzad az ember.

Borzasztó!

Útálom!

Üdv.

2009. okt. 8. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

És ez még nem is olyan durva.

Nekem a sok fogyástól sokkal vékonyabb, és jobban lelóg.

Üdv.

2009. okt. 8. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nem fog eltűnni? :(( Nekem is lóg, császár volt, nagyon nagy baba. Jajj nemááá. Én azt gondoltam, hogy idővel visszahúzódik.
2009. okt. 9. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem húzódik vissza:-(

A zsírpárna eltűnhet, aztán a bőr meg csak úgy lóg lefelé, mint egy üres tarisznya.

Szörnyű, én már csak tudom.

Megkérdezem én is a dokit, és ha tényleg támogatja a TB, megcsináltatom a mellemmel együtt, mert az a görögdinnye mérettel vetekszik, fáj tőle a hátam, meg gerincproblémáim vannak.

Úgy hallottam, ezt tényleg támogatja a TB.

2009. okt. 9. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!