Az autóm tele van vöröshangyákkal. Mit tegyek?
2 hónapig festőnél volt ma jött meg, olyan koszos volt, hogy sírva takarítottam ki amikor láttam, hogy csomó vöröshangya van az ülés alatt meg úgy mindenhol csángál egy-egy. Befújtam hangyaírtóval szinte mindent. Ha ez nem segít mit csináljak?
Opcionális lenne felgyújtani mert én félek a hangyáktól, de az autót meg szeretem szóval ez ilyen sakk-matt helyzet.
Amúgy festésnél mitől lesz poros a belseje , nem kell felhúzni az ablakot ha csiszolunk vagy fújunk ? Mondjuk olcsón fényezett mert 60 ezerért 2 küszöb meg 2 sárvédő és nem 230 ezerért mint a másik srác és hát lehet ez ezzel jár..
Nem jar ezzel, csak igénytelen.
Ezen mi tart ennyi ideig amugy?
60 ezerért az udvaron lepriccolják a legolcsóbb festékkel, száll bele a por, muslinca, szemét (láttam ilyet). 230-ért esetleg van szennyezésmentes festőkamra, igényes anyagok, extra esetben felelősségvállalás, garancia.
Ja, meg nem vagy két hónapig autó nélkül.
VW szalonba 300 ezer lett volna , és a 230-as ember is udvaron fest mint a 60 ezres :D
Most a motortérbe van sok hangya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!