Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ez milyen kukac lehet és...

Ez milyen kukac lehet és honnan jön, miért jön? (kép)

Figyelt kérdés

Nagyon picike, kb 3 milliméteres, de már kicsit aggaszt, hogy mi ez. Pár hónapja már mászott ilyen a lepedőmön, akkor lesepregettem, nem foglalkoztam vele. A múlt héten viszont ismét ott mászott, akkor már készítettem róla képet. Ma pedig már az alkaromon mászott, eléggé kiakadtam!

Tiszták vagyunk, mosunk, takarítunk, mint minden normális ember. De most tökre rástresszeltem, hogy mi lehet ez és miért mászkál az ágyamban és most már rajtam is?

Köszönöm a segítséget.

Kép: [link]

2020. ápr. 9. 21:02
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja és egyébként sehol nem láttam még sem a lakásban sem az ágyam körül, sehol. Csak így a semmiből ott van. Nagyon aggaszt.

Jöhet esetleg a padlásról? A szobámban a lámpa kb az ágyam felett van és van egy rés a plafonon.

Vagy az ágy alatt lehet valami gond? Meg sem merem nézni. Meg tényleg nem láttam még sehol mászkálni, az ágy körül sem.

2020. ápr. 9. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Moly lárvának tűnik. A moly sok mindenben megtelepedhet, aprólékosan végig kell kutatni minden létezőt a lakásban, hogy megtaláld mibe költözött bele.
2020. ápr. 9. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

" Meg sem merem nézni".

Így nehéz lesz kiírtani.

2020. ápr. 10. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Emberre nem támad.
2020. ápr. 10. 14:10
 5/5 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Melyridae/Malachiidae (nem tudom mi az aktuális besorolásuk), bibircsesbogár lárva, ragadozó. Csak véletlen kerül a lepedőre, a lakásokon belül gyakori, emberre nézve ártalmatlan, apróbb rovarokra vadászik.
2020. ápr. 29. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!