Honnan lehet tudni, hogy patkány, vagy bármi más van a padláson?
Azt mondják a nyest ragadozó, az az édes csalit nem eszi meg, meg a patkánymérget.
Élő patkányt még nem láttam, döglött, kiszáradtat már igen. Több éve ott lehetett.
Teleraktam a padlást ezekkel a piros méregkockákkal, abból fogyott, most kellemes dögszag van a padláson.
Szinte még a szobába is beérződik, gondolom már levet eresztett.
A ház mellett a földben lukak vannak, friss túrásúak. Nem úgy néz ki, mint a vakondtúrás, csak simán lukacsos a föld. Ilyen kb 6-8 cm-es lukak.
Almafa, diófa, szőlő, szomszédban libák, kacsák, ezek vannak.
Most vett ház, de már elegem lett emiatt belőle. :(
Ultrahangos riasztó használt, de a mi kutyánkat is zavarja.
én ezért nem szoktam méreget kirakni, inkább csapdát meg fogót használj akkor nem lesz büdös meg látod is mit fogtál.
ezen a csatornán vannak ötletek csapdákra amik tök egyszerűek
Köszönöm, ürüléket nem látok sehol. :(
Az a baj, a födémben mászkálnak, a mennyezet, és a padlás padlója között. Csodálom, hogy még nem fúrta át valamelyik a mennyezeten a szobába magát.
A fogóba valamiért nem mennek bele, felállítottam pár darabot, csokoládét, szalonnát raktam bele.
Bezzeg a mérget megeszik.
1-es, köszönöm a videókat, ez szép darab patkány:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!