Nyest, vagy patkány, vagy egerek lehetnek a padláson?
Régi vályogház, néha kapargászást, szaladgálást hallunk a padláson, főleg a belső szobákban az álmennyezet alatt, de nem tudjuk biztosra mi lehet.
Patkány már volt a hátsó kamrában, de az a "föld" szintjén lett elkapva. Felmegy a padlásra is?
Idegesítő, hogy sosem látjuk így, infra kameránk meg nincs, ha meg nyest, nem zavarna minket.
vagy patkány vagy egér bár ha volt nálatok patkány akkor valószínűleg az, persze simán felmehet a patkány nagyon okos meg ügyesen mászik a legjobb természetes patkány irtó pedig ha veszel egy tengerimalacot és közel helyezed a padláson hogy hallják egy néni mesélte nekem ő azért vett magának tengerimalacot mert félnek a hangjától a patkányok és elmenekülnek.
Nekünk egyszer egér jött be a házba:
Van egy aranyos kiskutyánk egy máltai selyemkutya vagy az én ágyamban alszik vagy a nővéremébe már félálomba voltam és éreztem hogy kis puha selmyes valami a karomhoz bújik mondom jajj de aranyos biztos a kutya aztán eszembe jutott hogy a kutya nincs is velem felpattantam és egy egér fúrkálta be magát a karomhoz ott akart aludni :DD ő is megíjjedt énis és elszaladt :D
Köszönöm, van egyébként ilyen szarvasbogárhoz hasonló (annál kisebb) vályográgó bogarunk is, néha az is hatalmas zajt csap, főleg ha beszorul, vagy papír alatt megy át.
Ha nem gond a tengerimalacot most nem próbálom ki. Mérget nem akarok kitenni.
Egeret fogtunk már, lehet, hogy az, de a padláson lehet, hogy valami nagyobb van, bár ki tudja, lehet, hogy az OSB felerősíti a hangot (nem putriban élünk, csak régies a ház és sokba kerülne normálisan felújítani)
Készíts egy humánus egér/patkánycsapdát aztán szabadon engeded :)
hozzávalók: 1 nagy lábas egy műanyag flakon valami finom kaja (mogyorókrém,nutella vagy valami kenhető) hurkapálca
itt egy kép hogy működik:
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!