Hogy akadàlyozzam ezt meg?
Beköltöztem egy undormàny albérletbe, rengeteg poloska van, és ezt én nem tudtam mikor beköltöztem, nem látszott, hogy ilyen trè a helyzet. Most hazajöttem és itthon is láttam már kettőt, és a frász kerülget. Hiába mostam és ráztam ki mindenemet így is láttam ilyen mocskos dögöket. Mit tegyek? Hogy akadàlyozzam meg, hogy nehogy több legyen belőlük? A szüleim megölnek, ha több lesz, ez a ház csillog-villog mindig, olyan tiszta.
Csak értelmes válaszokat kérek, oltásra nem vagyok vevő, így is kétségbe vagyok esve!
A redőny egy dolog, gondolom, nincs mindig lehúzva..
Ezért kell szúnyogháló. Azok a poloskák, amik már bent vannak, vagy elpusztulnak, vagy összefogdosod őket, de legalább több már nem jön be.
Hát remélem, hogy sikerül mindet elkapnom, mert engem kihajítanak, ha annyi lesz belőlük, mint az albérletben, mert édesanyám fél tőlük.
Azt olvastam, hogy ha a mentás illóolajat nem szeretik. Ha azzal körbefújom a házat, akkor kidöglenek azok amik el vannak bújva?
Egyébként az ablakot nem nagyon szoktam kinyitni, ha meg kinyitom, akkor lehúzom a redőnyt, szóval biztos, hogy valahogy én hoztam át őket, és fogalmam sincs, hogy még mennyi lehet bent, ezért szeretnék valamit, amitől biztos, hogy kipusztulnak, mielőtt rájönnek a szüleim, hogy ebben a házban is van ilyen dögvész. Írta Nekem egy felhasználó privátban, hogy a száraz levegő is segít, a házban egyenletes meleget tartok, és az összes páraelszívó megy, remélem hatásos lesz ez is.
További tanácsokat is várok, és ne haragudjatok az ostobaságért, de tényleg pánikba vagyok esve!
Nem te vitted haza az albérletből.
Mindenütt vannak. Mi sem egy tré házban lakunk de a szellőztetés miatti ablaknyitás az oka, hogy naponta fogok meg egy-egy harlekin katicát, vagy poloskát. Akik másznak a rolós szúnyoghálót meg tudják kerülni :-)
Nyugodj meg. Nincs semmi nagy baj. Ezek csak mezei poloskák. Ha hoztál is magaddal párat, nem fogják az egész lakást/házat elárasztani.
Egy-két nap alatt összeszeded a bátrabbak (azokat amelyek kimerészkednek), a többit meg vissza fogod vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!