Hogy akadàlyozzam ezt meg?
Beköltöztem egy undormàny albérletbe, rengeteg poloska van, és ezt én nem tudtam mikor beköltöztem, nem látszott, hogy ilyen trè a helyzet. Most hazajöttem és itthon is láttam már kettőt, és a frász kerülget. Hiába mostam és ráztam ki mindenemet így is láttam ilyen mocskos dögöket. Mit tegyek? Hogy akadàlyozzam meg, hogy nehogy több legyen belőlük? A szüleim megölnek, ha több lesz, ez a ház csillog-villog mindig, olyan tiszta.
Csak értelmes válaszokat kérek, oltásra nem vagyok vevő, így is kétségbe vagyok esve!
Ha "büdösbogár" (a mostanában elterjedt poloskafaj), akkor nagyjából az egyenkénti megfogás és wc-be vagy tűzbe dobás. Pár hónapja még nem volt hatásos irtószer ellene. Ha sok van lespriccelheted 2% körüli káliszappanos oldattal (nekem bejött), vagy általános rovarirtóval (a szaguk miatt nem használom).
Ha ágyi poloska, ahhoz hívj szakembert. (Azt hiszem a Bábolna bio is az Insector team is foglalkozik vele meg még sokan mások)
Ha mezei poloska, nem olyan nagy a baj. Amelyik bemegy a panelbe szép lassan kiszárad.
Megtalálják a legkisebb rést is és beszabadulnak. 5 perce találtam egyet az ágyon.
Értem. Vannak a házban cserepes viràgok, arra nem fognak petèt rakni?
A pàrologtató után utána nézek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!