Hogyan irthatnánk ki a patkányt?
5 szintes házunkban patkányt láttunk, a pincéből jött fel ,mivel a pince ablakunk kitört egy kicsit és a szomszéd udvarán hemzseg a patkány így a mi udvarunkra is átjön és így be jutott a pincébe. a pince ajtót ki rágta és utána a gipszkarton falat úgy jutott fel a 3 emeletre a nappaliba mivel ott láttunk szaladni és hallottuk hogy rágcsál kapar es ahogy ki huztuk a kanapé ágynemű tartojat oda volt behordva a csoki amit a konyhasztalrol lopott el és a patkány méreg is..raktunk le neki már vagy 5 napja patkány mérget mondjuk tegnap már nem hallottuk,de hajnalba arra keltem fel hogy valami nagyon hangosan kapar a pince ajtót őrületesen kaparta a patkány és ezt fel hallottam a 4.emeletre a szobánkba..anyukámat fel keltettem és le jöttünk megnézni dobogtunk neki de annál jobban kapart, egy ilyen ki beugró van a pinceajto előtt és a másik nappalink között ott volt , anyukám agyon akarta ütni de nagyon féltünk tőle.hívtuk hajnali 3kor a sógorom 🤭😂 hogy jöjjön már intéze el jött is amint kk nyitotta az ajtót a patkány le is szaladt a pincébe..ott már hiába kereste nem tálalta meg úgy el bújt..
Nagyon félünk tőle anyukammal és a húgommal ,sőt van egy kisfiam is és ráadásul várandós is vagyok .apukám és férjem nincsenek itthon dolgoznak külföldön .felek attól is hogy valami fertőzést kapunk tőle vagy megharap minket..már egy csomó patkány mérget vettünk de még nem tálaltunk halott patkányt..Most azon gondolkodunk hogy patkány irtókat hívunk.. szerintetek hatásos lesz?
Köszi az ertelmes normalis választ!
A brodifakum hatóanyagú zselés méreg a legjobb, ha nem lakásban van a patkány. De lakásba mérget tenni, hát elég durva.
Úgy gondoltad, hogy ha patkány a halálát érzi, akkor a szoba közepére húz egy régi újságot, arra elhelyez egy nejlonzacskót, és belemászik megdögleni, hogy így könnyű legyen kidobni a kukába? Hát nem. Hanem bemegy a legnehezebben elmozdítható bútor alá, és ott fog atomjaira esni. Ti meg csodálkoztok, hogy honnan jön ez a parfümillat.
Lakásba ezért csak csapdát szabad, ha nem vagytok a magatok ellenségei. Igaz, hogy általában ki szokott ugrani belőle a nagyobb patkány, de nem megy messzire, ott marad mellette elpusztulva. Árban se rossz, egy marék csapdát tudsz venni egy legkisebb csomag méreg árán, és kipróbálhatsz mindenféle csalit.
5 szintes házakban szokott lenni szellőzőcsatorna, gyakran ebben mennek a lakásokhoz a vízvezetékek és szennyvízcsövek. Ha nálatok is van ilyen, akkor talán ezen jött fel hozzátok.
Amúgy a patkánytól nem kell annyira rettegni. Egyrészt nem harapós állat, ha nem fogod meg, másrészt meg elég ritka, hogy valóban betegséget terjesszen. Az olyankor szokott inkább előfordulni, ha nagyon nagy tömegben vannak.
Én is evvel a bajjal küzdök, kertes házban, ezekben a mérgekben van valami anyag, amitől úgy bomlanak le, hogy nem lesz büdös, szép csendben elszáradnak.
Könyvjelzőnek el lehet adni utána a vaterán....:D
Én már itt kínlódok vagy 3 hete ezekkel a dögökkel, fogóba nem mennek bele, méreg nagyon lassan hat.
Viszont ami használ, az az ultrahangos riasztó, na az tényleg működik!!!!
De nem mindegy, melyik.
Én 5000-ért vettem a Conradban(budapest)
Ha bekapcsolom, egyből kuss van, a szomszéd kutya elkezd nyávogni tőle.
Szóval jó, működik. CSak van nekem is kutyám, és biztosan arra is hat, így ezt a verziót is kihagyom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!