Patkányt hogyan lehet kíméletesen kinyiffantani, ha besétált az élvefogó csapdába?
Még nem használok, csak tervezem, ugyanis a nem élvefogók nem működnek. A csapdákat már ismerik, és kikerülik nagy ívben.
Muszáj pedig elkapni ezeket, mert egyre több lesz... Sok a lakatlan ház a környéken, van ami összedőlt is már részben. Sajna lakott házakba is átjönnek, főleg télen a fűtés miatt... Valamit tenni kell.
Méreget nem eszik, patkányfogót kikerülik,mással kell próbálkozni.
De mi lesz ha működik, és megfogok egy élő patkányt? Mit csináljak vele?
Mind jó amit írtak.Van menyét,görény tartó,tenyésztő és ők is kíméletesen irtják nagy tételben.Én patkányfogóval,mint az egérfogó olyannal csapattam nyakon mint a nyulat.Kettőt rúgott és utána kivágtam mint a macskát szrni és lám nem jött vissza.
Na ez kíméletes.
"Ha odajár hozzátok a patkány annak van valami oka, na azt kell megszüntetni."
Persze, szaladok is lebontani a ház mennyezetét... Vagy a következő teleken nem fűtök, inkább megfagyok, minthogy kellemes legyen a betolakodóknak befészkelni magukat. Komolyan nem vagy te normális!
".jó vastag munkás kesztyűvel megtekerem a nyakukat."
----- hát ezt nem hiszem el! :D
Na mindenesetre én ilyet nem mernék... :)
(Eddig a víz a legjobb ötlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!