Duna House ingatlan közvetítő irodáról kinek mi a véleménye?
Ha venni akarsz tőlük, nincs baj, talán még segítenek is, a maguk flegma, életunt stílusával.
De ha eladni akarsz náluk, legfeljebb akkor sikerül, ha 1 FT-ért adod a házad.
De még akkor se biztos.
Ráérősek, nem nagyon foglalkoznak a hirdetéssel, de a jutalékot rádvernék, ha mégis te adod el a házad.
Szemét szerződést kötnek veled, vagy 10 oldal apró betű, ügyesen megfogalmazva, és a kizárólagost erőltetik rád, mindenféle beetetéssel.
Kerüld őket inkább!
A szegények plusz adója az ingatalnos :)
Hacsak nem 200km-re élsz az adott ingatlantól, nagyon nagy luxus kidobni több millió fortintot az ablakon szerintem.
3: Igen. Ha jól adsz-veszel, az árkülönbözetekből meg is lehet élni. Feltéve, hogy veszed az akadályokat menet közben. A legnagyobb összeg az ingatlanosnál úszhat el.
Amikor úgy hirdetsz, hogy ingatlanos ne hívjon, és naponta 120 hív, és a hívás tartalma röviden ennyi: "kérem, adjon nekem ajándékba 6 milliót!", és ordít veled, hogy ha nem adsz, miből tartsa fönn az irodáját...
Én csak magamat szeretném ebből a pénzből fenntartani, nem vállalkozást!
És nem fogok csak azért odaajándékozni 5 évi megélhetésemet, mert valaki agresszív.
"Ha venni akarsz tőlük, nincs baj,"
Nekünk volt, most nem írom le, bele vagyok fáradva.
Az előzőt javítva: visszautasított=visszautasított :)
Hát a nevére már nem emlékszem. Azt mondta, hogy látta a hirdetésemet, és hogy ő egy 80 éves házaspár megbízásából telefonál, akik nem tudnak internetet használni, és pont ilyen lakás lenne nekik megfelelő, és még az is beleférne nekik, hogy az általam kért összegre ráteszi a saját hasznát. Ja és persze kp-bán fizetnének. De előbb alá kellene írnunk egy megbízási szerződést, mert csak így tudja nekik kiajánlani a lakást. Persze csak egyedül jött volna, a lakásomat meg a saját maga készített fényképeken mutatta volna meg a vevőknek. Nem tudom ki az aki úgy vesz lakást, hogy azt kizárólag fényképen látja, és nem tudom ki az aki egy ismeretlennek bármit is aláír egy ígéretnek, hogy utána hozzá ám a vevőt.. Mondom, ha azzal keresett volna meg, hogy figyi, szerződjünk le, ezek a feltételek, ennyit ér a lakás, ennyi lesz a tiéd ennyi a miénk, akkor még végig is hallgattam volna. Persze nem vagyok naív, tudok hogy akkor nem élnének meg..
Ajj mindig átírja ez a szutyok amit írok...
Visszautasított=visszautasítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!