Ingatlan közvetítő által is hirdetve van a ház, amelyet meg szeretnék vásárolni, de én nem általa találtam rá. Meg lehet őket kerülni?
Nem neked kell fizetned az ingatlanost, hanem az eladónak, - ahogy az 1-es is írta - kizárólagos szerződés esetén.
Az más tészta, hogy gyakorlatilag te fizeted az ingatlanost, mert a közreműködése nélkül olcsóbban kapnád meg a házat.
De ha az ingatlan és az ára neked megfelel, akkor ezen ne törd a fejed!
Kedves Kérdező!
Alkudj keményen! ... és reménykedj, hogy ne kizárólagos legyen a szerződés!
Egyetlen vételár sincs kőbe vésve, attól is függ az engedékenység, hogy milyen régóta árulják, vagy mennyire van szükségesük az eredeti összegre ... stb.
A tulajdonost puhítsd, az ingatlanos a jutaléka miatt ragaszkodni fog a magasabb összeghez.
Egyezkedjen a tulaj az ingatlanossal, ez nem a te problémád!
Kerek-perec közöld, hogy ennyid és ennyid van erre a célra, vagy adják annyiért, vagy szevasz!
Fogják adni!
Jó neki ha kikerüli és ki is fogja. :(
Off
7es szerinted egy fél éve ir.áron 59.9èrt hírdetett kecót, magán úton, ingatlanost megkerülve 50ért oda adnának? Kivi vagyok a véleményedre, nem kekeckedés! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!