Ingatlan közvetítő által is hirdetve van a ház, amelyet meg szeretnék vásárolni, de én nem általa találtam rá. Meg lehet őket kerülni?
7-es vagyok és a 9-esnek írnám:
Vagy-vagy, próba szerencse!
Ha 60 milliós ingatlant akar helyette vásárolni és nincs 10 milliója, akkor nem fog engedni és még 5 évig reménykedve hirdetheti.
Ha unja a banánt, pénze is van dögivel, akkor fogja adni.
De csak ha határozott vagy és megmondod, hogyha az ég a földdel összedől, akkor sem tudsz többet adni, mert ennyi van!
Nézd, rizikó nélkül nincs (jó)üzlet.
Ha valami okból nagyon odavagy egy ingatlanért és látod, hogy nem működik ennyire radikálisan, akkor még mindig ráérsz feljebb menni.
Egyébként én személy szerint azt csináltam, hogy feladtam hirdetést, hogy X(kp) összegért itt és itt keresek ingatlant és a helyembe jöttek.
Még azok is akik eredetileg lényegesen drágábban akarták adni, de a hirdetést olvasva, saját maguk engednek az árból, mert belefáradtak.
Tuti kocsikat is így vettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!