Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért mondja majdnem minden...

Miért mondja majdnem minden ingatlanos telefonba, hogy a barátjáé az ingatlan, amit hirdet?

Figyelt kérdés
Tízből kb. 7 ezt mondja.. És nem értem miért. "Ja, ez egy barátom ingatlana, én hirdetem..." Mi értelme ennek?
2019. júl. 16. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert tudják, hogy az ingatlanosokkal bizalmatlanok az emberek.

Nekem is ezt akarta beadni az egyik, de mondtam, hogy ne fáradjon, engem hidegen hagy, hogy rokon vagy ingatlanos, ha megfelel a lakás.

2019. júl. 16. 16:27
 2/13 A kérdező kommentje:
De ezek közvetítők, akiknek az a dolguk, hogy eladják idegen emberek lakásait. Azért nem értem, miért mondják hogy a barátjuk lakását árulják... :D (Köszi egyébként a válaszodat).
2019. júl. 16. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Mert 10-ből 9 ember bedől nekik.
2019. júl. 16. 17:56
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
pszichológiáért
2019. júl. 16. 18:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az tetszett a legjobban, amikor előadta a rokon szöveget, közben a hirdetésen ott volt, hogy céges és utána nem is arról az ingatlanról beszélt, amiről érdeklődtem, mert összekeverte.

Nagyon kulturáltan le kell égetni, ha komolyan érdekel az ingatlan!

2019. júl. 16. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, valahogy nyomniuk kell, próbálkozni, bizalmat ébreszteni.

Én építészként vásároltam mst lakást, az elején vicces volt, a vége felé már kínszenvedés. Rákérdezek, hogy a tetőtéri tetőrészben van-e hőszigetelés (gőze nem lehetett róla) - peeeeersze, 30 cm, ez az előírás. Aha, egy 30 éves társasház 15 centis szarui közé biztos bekerült 30 cm, jogi nyomásra :D

Na, hát ilyesmi lózung a barátom lakása. Persze, felmegyünk, jópofizik az eladóval, míg nézelődök nyomatják a madárcsicsergés szöveget, meg a most csokkal elmegy pillanatok alatt duma, meg az amúgy van komoly érdeklődő, de az viszi aki előbb leteszi a pénzt. Oké, tojok rá.

Végül magánszemélytől vásároltam, egyszer néztem meg a lakást, aznap foglalóztam. Nem volt a hirdetésben 10 normális képnél, meg a fő műszaki adatoknál egy büdös mondattal se több. Tudom, hogy a ház előtti fén csicseregnek a madarak a rímbe szedett ingatlanos agyf0sás nélkül is.

2019. júl. 16. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat a helyesírási hibákért, felment a pumpa egy rímbe szedett hirdetés emléke miatt :D

Nem tudom, hogy melyik retardált gondolja azt, hogy egy életreszóló, súlyos pénzügyi és minden aspektusában meghatározó döntést megkönnyít a nyomorult locsolkódós színvonalú verse foglalt semmitmondó maszlag. Még ha tetszett is egy ilyen lakás azonnal megkerestem más hirdetőnél.

Na ezt kiadtam magamból, de jól esett. Remélem olvassa ingatlanos :D

2019. júl. 16. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel próbálják azt sugallni, hogy nem tettek jutalékot az árra, vagy nem sokat, tehát ne alkudj nagyon. Továbbá ezzel a kamuval igyekeznek azt sugallni, hogy nem tudod őket megkerülni, azaz fölösleges közvetlen a tulajt keresni, kihagyva őt a buliból.
2019. júl. 16. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azér, mert hazudik. Kamu minden amit mond. Ennyi ez a szakma.
2019. júl. 16. 21:44
 10/13 A kérdező kommentje:
😊😃 jó válaszok Köszi! Hát. .Az én szememben nagyot csökkent ez a szakma most...😨
2019. júl. 16. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!