Ha idáig csak ingatlanos jelentkezett, akkor valószínűleg túláraztam az ingatlant?
Nem hinném, hogy fele annyit érne, panelnél nincs akkora szórás, van aki a lekuppant lakását 2 milkával olcsóbban hirdeti, ez felújított, egy fullosat 3ért drágábban adnak, szóval szerintem középárért árulom.
Részletes leírást, képeket is töltöttem fel.
Rossz az időpont!
Télen, decemberben, év végén, karácsony előtt öt perccel, az embereket más köti le. Ha nem sürgős, várd meg a tavaszt, a nyarat, mert csak az idődet lopják.
Ettől függetlenül, legyen szerencséd!
Ebben lehet valami, kedves utolsó!
Hirdetem, nem egetrengetően sürgős azért, bagóért nem adom el
Én attól tenném függővé a hirdetés fennmaradását,hogy mennyire sürgős eladnod a lakást.
Valóban a téli hónapok nem a legideálisabbak a költözésre, emiatt a vásárlásra sem. Viszont aki keres, az ilyenkor is keres, főleg Budapesten. Mindenki tart attól,hogy még brutálisabb áremelkedést hoz a következő év, ezért vannak olyanok akik még az idén szeretnék legalább kiválasztani a lakást, aztán majd januárban továbblépni a vásárlás ügyében.
A gyerekem pl. decemberben diplomát védett, januárban államvizsgázott, ezért pont decemberben kezdtük el komolyabban keresgélni a lakást,hogy mikor kikerül a kollégiumból, a diploma a kezében lesz, és dolgozni kezd, ne kelljen ingáznia.
Nem egyedi eset voltunk, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!