Ha odaírom az ingatlanhirdetés alá hogy az ár fix miért próbál minden második vevő már a telefonban alkudozni?
Aki meg eljön megnézni az meg ott próbál alkudni, hogy "jaj foltos a fal, le kell festeni, enged 4 milliót?"
Miért nem lehet megérteni hogy ennyibe kerül vagy kell ennyiért vagy nem. Egyébként korrekt árat adtam meg, két héten belül el kelt, csak közben futottam egy csomó felesleges kört.
Nem tudom én sem, en meg ha jógogáson keresztül veszek valamit, velem mindig mindenkinek az a baja, hogy nem alkudok... En meg teljesen kivagyok, hogy miérg nem jó az embereknek, ha megveszem azon az áron amin adnak valamit...
Pont tegnap vettem kályhát, 20.000 igazából csak egy alkatrész kell belőle, de 50 éve nem gyártják a típust, hát megvettem az egészet...
Az eladó teljesen ki volt akadva, hogy át se nézem?... Legalább alkudjak... Elhoztam 17 ert, de hogy ez neki miért volt jó, hát passz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!