Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek ilyesmire találni...

Szerintetek ilyesmire találni még embert, vagy még idén adjuk el?

Figyelt kérdés

Nagyszüleimnek van a déli Balaton parttól 6 km-re egy nagyon rendben levő, szőlős, présházas nyaralójuk, ami nagyjából 350-400 liter bort ad. Ők már nem bírják csinálni, de nem szeretnék eladni (emlékek stb., meg gyönyörű is)

Szerintetek akad még ember manapság, aki jövő tavasztól gondozná a szőlőt saját hasznára? Nem kérnek semmi részt az öregek belőle, csak annyit, hogy a szőlőn kívüli területen a fű is legyen levágva.

Pince ugye megvan a teljes borászati felszereléssel.

Ha nem lesz ember, eladjuk.

Nem hirdetem, csak a véleményekre vagyok kíváncsi, mert jövő tavaszig még sok víz folyik le a Dunán.

2019. jún. 25. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én kiszedetném a szőlőt és beparkosítanám.A házikót nagyából annyira rendbe szedni,modernizálni,hogy ki lehessen adni.Egy szezonban elég szép summa bejöhet belőle..
2019. jún. 26. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi egy ideig egy helybélivel vágattuk a vidéki házunk kertjében a füvet. Akkora ráfizetés volt, hogy azóta vettünk egy gépet és inkább én vágom, mert még így is olcsóbban jövünk ki. Amúgy az illető azóta már pénzért sem vállalná...
2019. jún. 26. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy abban az utcában van egy idősebb férfi, aki szintén mással vágatná a füvet, mert ő már nem bírja, de a múltkor arról panaszkodott, hogy akit megbízott, nem csinálja (hogy mi okból, arról nem volt szó). Persze, ezek csak az én tapasztalataim, lehet, máshol más a helyzet!
2019. jún. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!